Bedrijf


HOME
 > BEDRIJF

Het Bedrijf


Meer dan 40 jaar ervaring in slootreiniging staat garant voor kwaliteit van werken. Praktijk en kwaliteit vragen om doel- en oplossingsgericht werken. Een grote, een kleine, brede of smalle sloot; wij zetten de juiste machine in. De vijzel, de bodemfrees, de maaikorf, de klepelmaaier, de verhakselaar of de maaihark combinatie. Soms worden meerdere machines ingezet om de watergangen weer in optimale staat te brengen.

 

Buzeman stelt hoge eisen aan het werkmateriaal. De trekkers zijn voorzien van extra brede banden om de bodemstructuur zo goed mogelijk in stand te houden. De speciaal aan-gebouwde gieken zorgen ervoor dat overzichtelijk en vooral flexibel gewerkt kan worden, bijvoorbeeld vanaf één zijde beide slootkanten klepelen. Overhangende takken? De speciale takkensnoei-machine is een perfecte oplossing voor het snoeien van takken langs bosranden en op hoogte. Wildgroei van bomen en struiken? Met de bosfrees snel verwijderd.

 

 

Voor wie werkt Buzeman?

Wij werken voor waterschappen in Nederland en Duitsland, voor agrarische bedrijven en overheidsinstellingen en doen sloot- en bermonderhoud langs verschillende spoortrajecten.


Meer informatie?

Kijk verder op deze website en/of bel 06 - 54 28 77 30.


Geert Buzeman 


           
 
 
            

 
BUZEMAN SLOOTREINIGING
Zodenpandweg 26
BOURTANGE
geert@buzeman.nl
STICKER
Vraag naar onze sticker met
de tekst: 
'Hol kop der veur!'


COLOFON
ontwerp & realisatie website:
JantyDesign © 2021